Paviljong Dallas Hardtop för Hela Säsongen 3,6 m Canopia

Finns i flera storlekar
ART.NR: 687197981
Ge din trädgård eller bakgård ett uppsving och förvandla den till hjärtat av hemmets loungerum, en privat tillflyktsort.
Läs mer
Storlek:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Paviljong Dallas Hardtop för Hela Säsongen 3,6 m Canopia

Ge din trädgård eller bakgård ett uppsving och förvandla den till hjärtat av hemmets loungerum, en privat tillflyktsort. Dallas trädgårdsrum ger en känsla av avskildhet och erbjuder ett skuggigt område som kan användas året runt. Det är idealiskt för familjesammankomster, grillfester eller avkoppling i ditt utomhusspa samt till att njuta av den friska luften och utsikten över din trädgård. Denna mycket robusta och hållbara paviljong är byggd för att hålla med sin kombination av rostbeständig antracitpulverlackerad aluminiumram och praktiskt taget okrossbara takpaneler i polykarbonat, som skyddar från solens skadliga påverkan och ger många år av glädje. Njut av kvalitetsliv utomhus när det är som bäst!

  • Robust, rostbeständig pulverlackerad ram tillverkad i massiv aluminiumstruktur med ultrafjädrande taksystem
  • Praktiskt taget okrossbara, 100 % UV-skyddade, grå ogenomskinliga dubbelväggiga polykarbonatpaneler är stöttåliga och sprickbeständiga
  • Vattentät - klarar hårda väderförhållanden - inget behov av att ta bort panelerna under vintersäsongen.
  • 4-personers gör-det-själv montering - färdigmonterade förborrade profiler, förskurna paneler.
  • Rektangulär struktur kan flyttas
  • Underhållsfri konstruktion
  • 10 års garanti
  • Strukturen kan utrustas med både gardiner och nät (säljs separat).
  • Perimeter-/internbelysning kan läggas till (säljs separat).

Elastiska paneler
De 6 mm i princip okrossbara, 100 % UV-skyddade, grå ogenomskinliga dubbelväggiga polykarbonatpanelerna är slagtåliga, splitterfria och isolerande.

Extra stor struktur
Det stora lusthuset har branschens tjockaste aluminiumprofiler för pelare (18 cm) och balkar (24 cm) och endast 4 stolpar för mer utrymme. Aluminiumramen är hållbar, rostbeständig och konstruerad för att tåla tuffa väderförhållanden.

Tillbehör till lusthus
Kolla in våra certifierade Canopia-tillbehör

Ren och modern design
Lusthusets minimalistiska och eleganta design smälter vackert in i utomhusmiljön

Ventilation
Taket har en rostbeständig hardtop med ventilation för perfekt luftflöde

Integrerade skenor
Lätt att komplettera med matchande gardiner och nät, båda säljs separat.

Aluminiumkonstruktion
Robust, rostbeständig pulverlackerad ram tillverkad av kraftig aluminium och laserskurna galvaniserade stålkopplingar i antracitfärgad finish. Tål tuffa väderförhållanden - panelerna behöver inte tas bort under vintersäsongen

Takpaneler av polykarbonat
Praktiskt taget okrossbara, 100% UV-skyddade, grå ogenomskinliga dubbelväggiga polykarbonatpaneler är slag- och splittertåliga

Läs mer
Varumärke Canopia

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Solen är härlig men ibland kan det vara nödvändigt eller bekvämt att hindra solljuset att nå bostadsutrymmet eller oss själva. Parasoll, paviljong, pergola, skärmtak och markis är några varianter på solskydd för olika ändamål. I denna guide berättar vi lite om de olika typerna och vad som är bra att tänka på vid val och montering av de olika solskydden.