Lövträ Plywood Hobby 3,6 mm

3,6x1220x1220 mm
ART.NR: 10084
Plywoodskiva av björk i händigt format.
Läs mer
Tjocklek:
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Välj butik för att se lagerstatus
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Lövträ Plywood Hobby 3,6 mm

Plywood av björk tillverkas genom vinkelrätt korslagda och hårt sammanlimmade lager av björkfaner. Då björkplywood är ett formstabilt material med god skruvhållfasthet passar den ypperligt till ett gäng olika ändamål, däribland som del av möbel- eller inredningsprojekt samt beklädnad av golv, vägg eller tak. Dessutom är det ett populärt material för produktion av leksaker, förvaring, emballage m.m.

Tänk på att plywood är en naturprodukt och att skivor kan skilja sig åt i utseende och karaktär. Vid stora temperatur- eller luftfuktighetsändringar kan även svängningar i skivan temporärt upps

Läs mer

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Öppna ytor är trevligt men ibland är det önskvärt eller till och med nödvändigt med ett extra rum i bostaden. Kanske har familjen fått tillökning, du behöver ett hemmakontor eller så har någon i familjen tagit upp intresset för fiol med mycket kvar att lära. Oavsett anledning är din lösning att bygga en ny innervägg som delar av ett större rum till två.
  • Vill du öppna upp planlösningen och skapa mer rymd i ditt hem? Då kan lösningen vara att riva en eller flera innerväggar. Det behöver inte vara så svårt men ställer lite krav på planering och förberedelser. Först gäller det att kontrollera om väggen är bärande, vilket avgör hur man ska gå vidare. När du vet det så handlar det mer om att lyckas få ihop flera utrymmen till ett, på ett snyggt sätt.