Skjutfönster Sommar 4 delar 4 mm Aluwhite

Finns i flera bredder
ART.NR: 687172907
Uterumssystem med enkelglas är anpassade att användas som en förlängning av sommaren.
Läs mer
Bredd:
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Skjutfönster Sommar 4 delar 4 mm Aluwhite

Uterumssystem med enkelglas är anpassade att användas som en förlängning av sommaren. Ett skjutbart fönsterparti med 4 mm härdat glas avsett för uterum. Det härdade glaset är 5 gånger starkare än ett vanligt glas. Systemet är tillverkat i klassisk design med rena former och kantiga profiler, vilket gör att det passar till de flesta uterumslösningar. Profilerna är av vitlackerad aluminium som ger luckorna både ett fördelaktigt utseende och bra hållbarhet. Skenorna är tillverkade av aluminium och har integrerat droppbleck och stansade dräneringshål för bortledning av vatten. Luckorna låses inifrån med två låsknoppar som ingår. Fönsterpartier levereras komplett med golvskena, för det nordiska klimatet. Vändbara luckor Aluwhite har vändbara luckor där luckornas placering bestäms takskena, sidoprofiler och montagetillbehör. Aluwhite är ett svensktillverkat uterumssystem anpassat vid montering. Man väljer själv på vilket spår de skjutbara luckorna placeras. Alla luckor är skjutbara.

Övrig information
Justerbara hjul för finjustering. Luckorna har skakskydd för att få en jämn och stabil gång. Sidoprofiler med borstlister för maximal täthet. Skjutpartierna levereras med 2 st draghandtag samt 2 st låsknoppar för låsning inifrån. Förberedelser inför montering. Hålmåttet är det samma som partiets exakta mått i bredd och höjd. (stumma mått) Läs hela monteringsanvisningen innan montering påbörjas.

Teknisk information

  • Höjd: 1190 mm
  • Glas: 4 mm härdat säkerhetsglas. U-värde 5,7
  • Säsong: Sommar/ Förlängd sommar
  • Kulör: Vit, RAL9010
Läs mer
Varumärke Aluwhite

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Även det enklaste uterum kan förlänga både sommarkvällarna och hela utesäsongen, samt göra dig mindre beroende av vädret. Taket gör att du slipper både regn och kvällens dagg samtidigt som glaspartierna gör att du slipper blåsten, men ändå kan njuta av utsikten. Med skjutdörrar av glas så smälter innemiljön ihop med trädgården utanför och gör det lätt att öppna upp en hel vägg.
  • Har du redan en fin uteplats under tak så kan du med enkla medel förlänga både sommarkvällarna och hela utesäsongen, samt bli mindre beroende av vädret. Genom att montera skjutdörrar och kanske komplettera med en bit vägg, så kan du enkelt bygga om din nuvarande uteplats till ett uterum. Därmed ökar du nyttan med din uteplats rejält och gör dessutom att dina utemöbler kommer att hålla längre.