Skjutfönster Vinter 6 delar Aluwhite

Finns i flera bredder
ART.NR: 687173242
Aluwhite Vinter skjutbart parti passar dig som vill ha ett uterum eller vinterträdgård som kan användas året runt som ett extra uppvärmt rum.
Läs mer
Bredd:
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Skjutfönster Vinter 6 delar Aluwhite

Aluwhite Vinter skjutbart parti passar dig som vill ha ett uterum eller vinterträdgård som kan användas året runt som ett extra uppvärmt rum. Aluwhite Vinter skjutbart parti är en svensktillverkad kvalitetsprodukt anpassad för det nordiska klimatet. 2-glas säkerhetsisolerglas med argongasfyllning, inre glaset är energiglas. Karmen monteras i ett och samma stycke och har bruten köldbrygga för bästa täthet och U-värde. Även luckorna har bruten köldbrygga. Till samtliga luckor ingår hakregellås med infälld snäppfunktion på insidan.

3+3-delat mötande
Aluwhite Vinter i 6-delat utförande är ett 2+2-delat parti. Det innebär att det är ett system med 3-spårsskena där de mittersta luckorna möter varandra på yttre spåret i stängt läge. När man öppnar de mittersta fönsterna skjuter man dem utåt åt varsitt håll. Även de yttre luckorna är skjutbara. Hakregellås för låsning inifrån på de mittre luckorna. De yttre luckorna har lås med infälld snäppfunktion på insidan.

Aluwhite Vinter är inte anpassat för montering i husfasad.
Bredd och höjd Aluwhite Vinter finns i ett antal standardmått. Partiernas storlek är anpassad efter hålmåttet. Exempel: Jag har mätt upp bredden 5700 mm och höjden 1300 mm mellan pelarna/reglarna (hålmåttet) i mitt uterum. Då ska parti 5700 x 1300 mm beställas: Drevmån är medräknat för att partiet ska kunna isoleras på bästa sätt. Teknisk Information Höjd: 1300 mm Bredd: Finns i ett antal olika breddmått Glas: Säkerhetsisolerglas, D4-16, 2-glas med argongasfyllning. U-värde: 1,1 Säsong: Året runt. Kulör: Vit, RAL 9010-PS

Övrigt
Profilerna tillverkas av kraftig aluminium för bästa stabilitet och utseende. Skena av kraftig aluminium med en slitstark aluminiumräls i golvskenan. Köldbryggebrutna aluminiumprofiler. Runtomliggande karm för bästa täthet och U-värde. Hakregellås med infälld snäppfunktion på insidan. Borstlister runt om varje enhet. Inkapslat hjulhus med kullagrade rostfria tandemhjul. Levereras i standardmått.

Övrig Information
Förberedelser inför montering. Hålmåttet är det samma som partiets exakta mått i bredd och höjd. (stumma mått) Drevmån är medräknat i dessa mått. OBS! Drevning/Isolering och foder för insida och utsida ingår ej! Läs hela monteringsanvisningen innan montering påbörjas.

Läs mer
Varumärke Aluwhite

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Även det enklaste uterum kan förlänga både sommarkvällarna och hela utesäsongen, samt göra dig mindre beroende av vädret. Taket gör att du slipper både regn och kvällens dagg samtidigt som glaspartierna gör att du slipper blåsten, men ändå kan njuta av utsikten. Med skjutdörrar av glas så smälter innemiljön ihop med trädgården utanför och gör det lätt att öppna upp en hel vägg.
  • Har du redan en fin uteplats under tak så kan du med enkla medel förlänga både sommarkvällarna och hela utesäsongen, samt bli mindre beroende av vädret. Genom att montera skjutdörrar och kanske komplettera med en bit vägg, så kan du enkelt bygga om din nuvarande uteplats till ett uterum. Därmed ökar du nyttan med din uteplats rejält och gör dessutom att dina utemöbler kommer att hålla längre.