STUGA ANNABEL PALMAKO

ART.NR: 6441839

En modern friggebod med pulpettak - kit. I den byggsatsen ingår det inte skjutdörrar utan du kan själv välja vilka du tycker passar bäst. Två stora fönster med isolerglas ingår. Friggeboden har en lätt och luftig atmosfär och förlänger sommaren.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

STUGA ANNABEL PALMAKO

En modern friggebod med pulpettak - kit. I den byggsatsen ingår det inte skjutdörrar utan du kan själv välja vilka du tycker passar bäst. Två stora fönster med isolerglas ingår.
Friggeboden har en lätt och luftig atmosfär och förlänger sommaren. Friggeboden är tillverkad i färdiga väggelement för enkel montering, levereras som byggsats med monteringsbeslag inklusive golv.
Levereras obehandlad och vi rekommenderar att behandla / måla fritidshuset direkt efter montering.

För att få en komplett stuga behöver du köpa till:

  • 1x Takspik
  • 3x Underlagspapp
  • 3x SBS Takpapp
  • 1x Takavvattning

Varför underlagspapp?

Det finns många olika yttertak, t ex takpannor, plåt, takpapp och takshingel. De flesta yttertaken är inte 100% täta i sig och måste ha ett komplement för att få till ett helt tätt och torrt tak. Regn och smältvatten från snö kan tränga sin in under yttertaket. Det kan också bildas kondens under plattorna som kan skapa problem.

Underlagspappens främsta uppgift är alltså att avleda vatten och skydda takets träpanel mot snö, regn, drivvatten och kondens, som kan söka sig in under det övre taktäckningsmaterialet som utgör själva tätskiktet.

Underlagspappen spikas eller häftas på råspont eller annat underlag av trä.

Underlagspapp, precis som namnet antyder, är alltså inte avsedd att användas som enda taktäckning.

Läs mer
Varumärke Palmako
Leverantörens artikelnummer 109044