STUGA KIIRUNA LUOMAN

Trä, 15 kvm
ART.NR: 6114858
Gäststugan Luoman Kiiruna är en rymlig och ljus byggnad med pulpettak, tillverkad av 70 mm lätt timmer. Här kan du tillbringa en fin sommardag eller njuta av skymningen på höstkvällarna. Tack vare sina stora fönster är denna modell särskilt lämplig som en studio eller till exempel som ett sommarkök.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

STUGA KIIRUNA LUOMAN

Denna modell har en yta på ordentliga 15 m 2 med en bredd på 5 meter och ett djup på 3 meter. Takåshöjden är 284 cm, och fri takhöjd inne på minst ca 220 cm. Gäststugans takyta är 19,4 kvadratmeter.

Leveransinnehåll
Produktpaketet innehåller förutom stockar, dörren och fönstret samt golv- och takbrädor även beslag, spikar och skruvar. Gängade stolpar som ska monteras i hörnen ingår också i leveransen. Tjockleken på stugans golvbrädor är 28 mm. Stockarna är 70 mm med dubbelsponter, vilket gör att byggnaden är mycket stadig.

Takmaterial ingår inte i leveransen. Louman rekommenderar takpapp som takmaterial till denna modell. Louman rekommenderar inte tegeltak eller takshingel. Takmaterialet måste läggas på omedelbart efter att byggnaden har uppförts. Delarna till stugan har maskinbearbetats på fabriken. Men det handlar ju om konstruktion, så reservera de vanligaste verktygen för montering, såsom måttband, vattenpass, hammare, såg, skruvdragare och borr.
Läs mer
Varumärke Luoman
Leverantörens artikelnummer 0170503010