STUGA LY PALMAKO

ART.NR: 6441835

Stugan Ly är flexibel och mysig, som med sitt enkla uttryck passar in oavsett stil. Det klassiska stugtaket kombineras med en modern touch på dörr och fönster och skapar en idyllisk pärla i trädgården. Ett perfekt extrautrymme att använda som gästhus, båthus, hemmakontor eller varför inte ett eget litet gym.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

STUGA LY PALMAKO

Stugan Ly är flexibel och mysig, som med sitt enkla uttryck passar in oavsett stil. Det klassiska stugtaket kombineras med en modern touch på dörr och fönster och skapar en idyllisk pärla i trädgården. Ett perfekt extrautrymme att använda som gästhus, båthus, hemmakontor eller varför inte ett eget litet gym. Denna flexibla stuga levereras i en komplett byggsats och med möjligheten att placera dörrar och fönster dom du själv önskar. Det gör att du enkelt anpassar utseendet efter eget behov och smak. Det går dessutom utmärkt att lägga till fler fönster för ett ännu större ljusinsläpp.

Byggsatsen består av färdiga väggelement och med alla nödvändiga fästelement.

Stugan är tillverkad i långsamtväxande nordisk gran, ett hållbart material med hög kvalitet och lång hållbarhet. De färdiga väggelementen är förstärkta med vind- och fuktskyddande fibermembran som gör stugan extra motståndskraftig mot tuffa väderförhållanden och minimerar risk för fuktskador. Dörrarna är isolerade med 40 mm EPS-isolering, har sparkplåtar och riktiga lås så du kan känna dig säker. Väggarna är även förberedda för isolering vid behov. 5 års garanti.

Ingår i serien Palmako Nordic Houses.

Specifikationer

- färdiga väggelement med vindskyddsfolie
- trendig finsågad utvändig panel
- impregnerade grundbjälkar
- tak och golv av spontade brädor
- isolerglas
- cylinderlås
- gummitätningar och silikon (dörr/fönster)
- fönstret har dropplist av metal
- monteringsbeslag

OBS! Huset levereras omålat.

För att få en komplett stuga behöver du köpa till:

  • 1x Takspik
  • 5x Underlagspapp
  • 5x SBS Takpapp
  • 8x Shingles
  • 1x Takavvattning

Varför underlagspapp?

Det finns många olika yttertak, t ex takpannor, plåt, takpapp och takshingel. De flesta yttertaken är inte 100% täta i sig och måste ha ett komplement för att få till ett helt tätt och torrt tak. Regn och smältvatten från snö kan tränga sin in under yttertaket. Det kan också bildas kondens under plattorna som kan skapa problem.

Underlagspappens främsta uppgift är alltså att avleda vatten och skydda takets träpanel mot snö, regn, drivvatten och kondens, som kan söka sig in under det övre taktäckningsmaterialet som utgör själva tätskiktet.

Underlagspappen spikas eller häftas på råspont eller annat underlag av trä.

Underlagspapp, precis som namnet antyder, är alltså inte avsedd att användas som enda taktäckning.

Läs mer
Varumärke Palmako
Leverantörens artikelnummer 101147