STUGA SIRKKU LUOMAN

Trä, 28 kvm
ART.NR: 6114859
Luoman Sirkku är en rymlig och ljus byggnad med pulpettak, tillverkad av 70 mm tjocka timmerstockar. Här kan du tillbringa en fin sommardag eller njuta av skymningen på höstkvällarna.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

STUGA SIRKKU LUOMAN

Tack vare sina stora fönster är denna modell särskilt lämplig som en studio eller till exempel som ett sommarkök. Denna modell ha en yta på 28 m 2 med en bredd på 7 meter och ett djup på 4 meter.

Leveransinnehåll
Produktpaketet innehåller förutom stockar, dörren och fönstret samt golv- och takbrädor även beslag, spikar och skruvar. Gängade stolpar som ska monteras i hörnen ingår också i leveransen. Tjockleken på stugans golvbrädor är 26 mm. Stockarna är 70 mm med dubbelsponter, vilket gör att byggnaden är mycket stadig.

Takmaterial ingår inte i leveransen. Vi rekommenderar takpapp som takmaterial till denna modell. Vi rekommenderar inte tegeltak eller takshingel. Takmaterialet måste läggas på omedelbart efter att byggnaden har uppförts. Delarna till stugan har maskinbearbetats på fabriken. Men det handlar ju om konstruktion, så reservera de vanligaste verktygen för montering, såsom måttband, vattenpass, hammare, såg, skruvdragare och borr.
Läs mer
Varumärke Luoman
Leverantörens artikelnummer 0170704000