STUGA TIAINEN LUOMAN

Trä, 15,3 kvm
ART.NR: 6114857
Luoman Tiainen är en parstuga med loft och en timmertjocklek på 70 mm. Denna modell har en yta på rejäla 15 m² och väggmåttet 5,1 x 3 m. Höjden på sidoväggarna är ca 250 cm och takåshöjden 357 cm. Det finns ett loft ovanför den andra halvan av parstugan. Storleken av terrass är 85 x 510 cm. Dörrar och fönster har isolerande glas.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

STUGA TIAINEN LUOMAN

Leveransinnehåll
Produktpaketet innehåller förutom stockar, dörren och fönstret samt golv- och takbrädor även beslag, spikar och skruvar. Gängade stolpar som ska monteras i hörnen ingår också i leveransen. Tjockleken på stugans golvbrädor är 21 mm. Stockarna är 70 mm med dubbelsponter, vilket gör att byggnaden är mycket stadig.

Takmaterial ingår inte i leveransen. Louman rekommenderar takpapp eller takshingel som takmaterial till denna modell. Louman rekommenderar inte tegeltak. Takmaterialet måste läggas på omedelbart efter att byggnaden har uppförts. Delarna till stugan har maskinbearbetats på fabriken. Men det handlar ju om konstruktion, så reservera de vanligaste verktygen för montering, såsom måttband, vattenpass, hammare, såg, skruvdragare och borr.
Läs mer
Varumärke Luoman
Leverantörens artikelnummer 0170513000