TAKISOLERINGSPAKET 1 LUOMAN

Folie och trä
ART.NR: 6114866
Genom att isolera golv eller tak till din stuga, förlänger du stugans användningstid från vår och höst. Du kan beställa färdiga isoleringsmaterialpaketen från Louman.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

TAKISOLERINGSPAKET 1 LUOMAN

Genom att isolera golv eller tak till din stuga, förlänger du stugans användningstid från vår och höst. Du kan beställa färdiga isoleringsmaterialpaketen från Louman. De innehåller tillräckligt många 30 mm helspontad Kingspan Therma TP10 polyuretanskivor (1200 x 2400 mm), ribbor och till takisolering kommer innertakbrädor och taklister som löpmeter med också.

Polyuretanskivor har aluminiumlaminat på båda sidor så skivan är luft-, fukt-, gas- och vindtät. För att få det bästa resultatet, använd fogskum till tätning av isoleringen. PU- eller fogskum kan du köpa från nästan varje järnhandel.

OBS! Tillbehören kan endast köpas tillsammans med tillhörande byggnad från Lillevilla/Louman

Läs mer
Varumärke Luoman
Leverantörens artikelnummer 30105

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Som bekant stiger värme uppåt och utan en välisolerande mössa på huset förlorar ditt hem mycket värme. Oavsett om det gäller ett hus med befintlig isolering eller ett nybygge är det en god idé att se till att takbjälklaget blir ordentligt isolerat. Den här guiden hjälper dig till bättre värmekomfort och att förebygga fuktproblem på vinden, samtidigt som du sparar pengar på sikt.
  • Har du ett äldre hus som inte är så välisolerat? Då har det svårt att hålla värmen inne på vintern. Du skulle kunna tilläggsisolera dina ytterväggar utifrån, men då påverkas hela fasaden. Ett smart alternativ är att istället tilläggsisolera från insidan. För att underlätta kan du dela upp projektet i flera mindre och tilläggsisolera rum för rum.