Räcke Dubai Design Dolle

Finns i flera varianter
ART.NR: 687195832
Alla trappor från DOLLE trappor levereras med räcke på ena sidan.
Läs mer
Antal Steg:
Färg:
Utförande:
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Räcke Dubai Design Dolle

Alla trappor från DOLLE trappor levereras med räcke på ena sidan. För att öka både säkerheten och komforten går det att välja ett extra räcke som tillval. Välj önskad färg och det material på ledstången som matchar din trappa.

Gör din trappa säkrare och bekvämare
Välj färg, material på ledstången och den höjd som passar din trappa. DESIGN-räcket passar den raka trappan DUBAI från DOLLE. Gör din trappa säkrare och bekvämare genom att välja detta extra räcke som tillval. Detta är en bra lösning för att förhindra att barn ramlar i trappan om trappan inte är monterad mot en vägg. DOLLE erbjuder också barnlister som kan monteras på stegen i din trappa. På så sätt hindrar du barn från att krypa genom stegen. Barnlisterna finns i färger som matchar din trappa. Alla skruvar och individuella delar som krävs för montering ingår i paketet.


Välj träslag för trappsteg och ledstång
Trappan DUBAI finns med trappsteg och matchande ledstång i tre olika träslag: oljad bok, oljad ek och vitoljad ek. Både trappstegen och ledstången är tillverkade av FSC®-certifierat trä av hög kvalitet som behandlats med olja, vilket både framhäver träets estetiska egenskaper och ger en vacker och naturlig finish. Njut av den varma och mjuka träkänslan i både trappsteg och ledstång.

Prisvärda huvudtrappor som kan anpassas till alla trappor.
DUBAI är en revolutionerande prefabricerad huvudtrappa inomhus som är lämplig som trappa mellan olika nivåer i hemmet. Med DUBAI kan du skapa ett enhetligt utseende för hela trappan och trappavsatsen, vilket gör DUBAI till en trappa som är särskilt idealisk för öppna planlösningar.

Unik rörlighet
DUBAI-trappan har en unik design med ultimat flexibilitet och rörlighet, som enkelt kan anpassas till ditt hem och dina behov. Trappan har 100% justerbar trapphöjd, stighöjd och rumsavlastning, vilket gör den till ett säkert och flexibelt val eftersom den passar alla behov. Den modulära konstruktionen garanterar också enkel installation.

Låt trappsteg och ledstång matcha golvet
Trappan har en mängd anpassningsmöjligheter när det gäller färg, träslag och typ av räcke. Det innebär att du enkelt kan matcha trappan med din inredningsstil och favorit-träslag. Trappan DUBAI finns med trappsteg och matchande ledstång i tre olika träslag: oljad bok, oljad ek och vitoljad ek. Både trappstegen och ledstången i trä är tillverkade av FSC®-certifierat trä av hög kvalitet som förseglats med olja, vilket både framhäver träets estetiska egenskaper och ger en vacker och naturlig finish.

Innovativ trappdesign anpassad till din trappa
Skapa ett unikt utseende genom att anpassa trappans design till trappans behov och begränsningar. DUBAI finns som rak, kvartsvriden eller halvvriden och har en unik och justerbar design som enkelt kan anpassas till ditt hem och dina behov.

Läs mer
Varumärke Dolle