Uterum Nova 13,0 m2 kit PALMAKO

Sommar | Härdat glas | Nova
ART.NR: 71004
Komplett uterum som är anpassat för att använda under sommaren. Då uterummet är fristående är du inte beroende av att kunna placera det mot en vägg.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Uterum Nova 13,0 m2 kit PALMAKO

Komplett uterum som är anpassat för att använda under sommaren. Då uterummet är fristående är du inte beroende av att kunna placera det mot en vägg, utan kan placera det på ett passande ställe i trädgården

Uterummet levereras som en komplett byggsats i färdigkapat limträ med monteringssats som är enkel att bygga upp. Monteras på existerande eller en ny terrass. Levereras obehandlat och utan golv.

Uterummet finns i tre olika storlekar och både som komplett uterum och med lösa delar.

Leveransinformation

Skrymmande artiklar från denna leverantör lossas med lastbil med påhängstruck i området söder om postnummer 78 000. Chauffören lastar av så nära som möjligt på önskad plats. Bor du ovanför postnummer 78 000 så kommer chauffören att kontakta dig med information om hur varan kan lossas.
Läs mer
Varumärke Palmako
Leverantörens artikelnummer 108589

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Även det enklaste uterum kan förlänga både sommarkvällarna och hela utesäsongen, samt göra dig mindre beroende av vädret. Taket gör att du slipper både regn och kvällens dagg samtidigt som glaspartierna gör att du slipper blåsten, men ändå kan njuta av utsikten. Med skjutdörrar av glas så smälter innemiljön ihop med trädgården utanför och gör det lätt att öppna upp en hel vägg.