Vajerlås Med kod 803-13 Habo

ART.NR: 687253368
Denna cykellås är konstruerad av en plastbelagd wire som både är hållbar och flexibel. Med en längd av 0,95 meter kan den enkelt fästa din cykel mot de flesta fasta objekt.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Vajerlås Med kod 803-13 Habo

Denna cykellås är konstruerad av en plastbelagd wire som både är hållbar och flexibel. Med en längd av 0,95 meter kan den enkelt fästa din cykel mot de flesta fasta objekt. Låsets 4-ställiga sifferkod ger en hög säkerhetsnivå och kan enkelt ställas in och ändras efter eget önskemål, vilket tillåter personlig anpassning och ökad skydd. Ett idealiskt val för att hålla din cykel säker.

  • 4-siffrig kod för ökad säkerhet
  • Enkelt att ändra kod för personlig anpassning


Motorcykel- och cykellås - Maximera ditt cykelskydd
En effektiv cykellås säkerställer att din cykel fortfarande finns där när du kommer tillbaka. Men vilken typ bör du välja? Våra motorcykel- och cykellås med kedja erbjuder robusta alternativ som är svåra för tjuven att bryta upp med verktyg, medan ett kabellås till cykeln är ett flexibelt tillägg. Ett tips är att använda dem tillsammans med en extra stabil lås för ökad stöldsäkerhet. Att låsa fast din cykel vid ett fast objekt gör det svårare för tjuven att komma undan med den. Ibland demonterar tjuven hjulen och stjäl dem - se därför till att placera cykellåset runt både cykelns ram, ett hjul och ett fast objekt. Välj bland våra motorcykel- och cykellås med antingen kombinationslås eller nyckellås för din bekvämlighet.
  • Håll din cykel säker med en effektiv cykellås
  • Välj mellan kraftiga kättinglås och flexibla kabellås
  • Använd kombinationen av lås för bästa skydd
  • Fäst låset runt cykelram och fast föremål för extra säkerhet
  • Utforska vårt sortiment med både kod- och nyckellås


Läs mer
Varumärke Habo