Dörrhandtag Inkl. Nyckelskylt A1871 Habo

Finns i flera varianter
ART.NR: 687253558
Denna traditionella modell av dörrhandtag är särskilt designad för att passa perfekt på såväl spegeldörrar som på släta dörrytan. Den är anpassad för standarddörrar med en tjocklek mellan 38 och 42 mm, och har ett utprång på 48 mm från dörren, vilket ger ett bekvämt grepp och enkel funktion.
Läs mer
Färg:
Antal:
Utförande:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Dörrhandtag Inkl. Nyckelskylt A1871 Habo

Denna traditionella modell av dörrhandtag är särskilt designad för att passa perfekt på såväl spegeldörrar som på släta dörrytan. Den är anpassad för standarddörrar med en tjocklek mellan 38 och 42 mm, och har ett utprång på 48 mm från dörren, vilket ger ett bekvämt grepp och enkel funktion. Dess tidlösa design gör att det kan smälta in i varje heminteriör.

  • Passar både spegeldörrar och släta dörrar
  • Lämplig för dörrtjocklek 38-42 mm
  • Utsprång från dörren är 48 mm


Läs mer
Varumärke Habo

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Innerdörrar finns i en mängd olika utföranden och kan ge ett rum en helt ny känsla. Idag finns inga begränsningar för hur en innerdörr kan se ut då det finns allt från enkla, släta och formpressade dörrar till massiva dörrar med glaspartier att köpa. Att montera en innerdörr kan låta enkelt, men det finns några saker som är bra att tänka på innan du väljer dörr och när det är dags att montera.