Fasadskiva Construction Swisspearl

Finns i flera storlekar
ART.NR: 687206989
Funktionell, cementgrå basskiva för fasader. Levereras neutralt cementgrå men kan enkelt målas i valfri kulör efter montage. Skivorna är alkaliska vilket gör det svårt för mögel och andra mikroorganismer att få fäste.
Läs mer
Storlek:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Fasadskiva Construction Swisspearl

Funktionell, cementgrå basskiva för fasader. Levereras neutralt cementgrå men kan enkelt målas i valfri kulör efter montage. Skivorna är alkaliska vilket gör det svårt för mögel och andra mikroorganismer att få fäste. Inte heller gnagare eller insekter rår på skivorna. En stark och styv skiva med många användningar. Frostbeständig och van vid nordiskt klimat. Ett mineraliskt underlag för ”betongfärger”. Fasadskivan Swisspearl Construction är en fibercementskiva som alltid bör målas av estetiska skäl. Skivorna är robusta. Skivorna är också brandsäkra och P-märkta för användning i BR-1 byggnad även på träläkt. De används i enkla applikationer och till utsatta inklädnader. Men också i designade fasadlösningar. Fasadskivan Swisspearl är en högkvalitativ byggskiva i högkvalitativ fibercement och används även som beklädnad i ventilerade fasader. Skivan används ofta på bostadshus, villor, kontorshus, skolor, sporthallar, hotell och förråd mm. Fasadskivan Swisspearl har också en mängd specialanvändningar såsom trafikbullerskärmar (hela beklädnaden eller bara den mest utsatta markanslutningen) Tillbehör: Skruv som borrar och hålförstorar EPDM: Vertikal distansremsa, 30 mm och Fog- och hörntätningsremsa, 90 mm Foglist, horisontal HV5x40

  • Hela fasader
  • Komplement till andra fasadmaterial t.ex. Bröstningar
  • Höga socklar t. ex. vid terrasser
  • Avskärmningar utomhus


Läs mer
Varumärke Swisspearl

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Med generösare regler gällande vad och hur man får bygga på sin tomt så har intresset de senaste åren ökat för att bygga komplementbyggnader. Attefallshuset Louise är ett rymligt fritidshus med en golvyta på över 23 kvm och dessutom ett mysigt loft på nästan 10 kvm. Varför inte bygga ett tonårsboende på tomten eller en gäststuga som du dessutom kan hyra ut och få in en slant på?
  • Ett hus med träpanel som fasadbeklädnad kan varieras nästan i det oändliga, både utifrån val av panelbräda men också hur den monteras. Dessutom kan panelen målas i valfri kulör eller i en kombination av kulörer, vilket skapar ännu flera möjligheter. På så sätt kan ett hus få ett klassiskt uttryck eller en väldigt modern touch. Valet är ditt och det börjar här!