Kanalplasttak Taksats 32 mm Aluwhite

Finns i flera varianter
ART.NR: 687173692
En taksats med 32 mm kanalplasttak är lämplig att använda till det isolerade uterummet som används från tidig vår till sen höst och till vinterträdgården som värms upp året runt.
Läs mer
Bredd:
Längd:
Färg:
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Kanalplasttak Taksats 32 mm Aluwhite

En taksats med 32 mm kanalplasttak är lämplig att använda till det isolerade uterummet som används från tidig vår till sen höst och till vinterträdgården som värms upp året runt. Kanalplast kan kapas i både bredd och längd. Profilerna tillverkas av anodiserad aluminium för lång hållbarhet, stabilitet och bästa utseende. Detta kanalplasttak levereras komplett med kanalplastskivor, profiler och monteringstillbehör. Vissa tillbehör/tillval kan köpas beroende på hur takets konstruktion ser ut. Se förklaring nedan. Dessa produkter hittar du under tillbehör.

Fristående takbyggnationer
Vid en fristående takkonstruktion måste man komplettera taksatsen med ändprofiler och ändlock till takets baksida för att rama in taket. Dessa artiklar finns under tillbehör/reservdelar i E-handeln.

Montering mot vägg
Vid takanslutning mot vägg måste ett väggbeslag köpas till. Väggbeslaget monteras i husfasad och tätar kanalplasttaket i bakkant så att du får tätt mellan husfasad och uterummets tak. Väggbeslaget är ett tillval.

Vid sadeltak
Vid byggnation av ett sadeltak beställer man två kompletta kanalplasttak, ett till varje taksida, för att få ett komplett sadeltak med rätt antal profiler. För att få tätt mellan de båda taken i nock köper man till nockplåt och täckbricka för nockplåt. Dessa artiklar är tillval. Om taket är fristående måste även täckbricka till baksida beställas.

Garanti
10 års garanti som omfattar ljustransmission (gulning) och hållfastighet.

I leveransen ingår
Tillbehörslåda med komplett monteringssats Sidokantsprofiler, skarvprofiler till skivorna, ändprofil till framkant, kraftig monteringstejp till baksidan. Monteringsanvisning

Teknisk Information
Aluwhite Kanalplasttak 32 mm Tjocklek: 32 mm Färg: Klar, Opal U-värde: 1,2 Regelavstånd: Tvärreglar max 2300 mm c/c - Takstolar: 1270 mm c/c. Taklutning: Taklutningen bör vara ca 10 cm/m. För mer information se monteringsanvisning.

Tillbehör/Tillval:
Aluminiumåsar Kompressibel tätning Väggbeslag Nockbeslag, täcklock Vattenavrinning, Hängrännor Kanalplasttak med bärande profil (vid montering på takläkt)

Övrig information
Profilerna tillverkas av anodiserad aluminium för lång hållbarhet, stabilitet och bästa utseende. Skyddsyta: Takplasten har UV-skydd. Var noga att montera taken rätt. Läs instruktionen på takskivorna och behåll skyddsplasten på under monteringen för att inte skada skivorna.

Läs mer
Varumärke Aluwhite