Hemlarm

Att installera ett säkerhetslarm är en billig försäkring för ditt hem och dina saker. Många tjuvar blir avskräckta när de ser att hemmet är försett med ett säkerhetslarm. Det finns många larmlösningar att välja på, trådlöst, kopplat till en central med utryckning från väktare, funktioner där ett SMS skickas till dig när larmet utlöses samt enklare larm som är lätta att installera själv. De enklare larmen är vanligtvis fullt funktionella samt billigare. Du kan även välja en lösning som har en övervakningskamera där du kopplar upp dig till kameran över internet.

Installera larmet själv

Om du väljer att installera ett larm själv hemma så måste du hitta ett system som är utvecklat för detta. Det finns en del att välja på, både för hus och lägenheter. Dessa säkerhetslarm som är specialanpassade för att självinstalleras brukar komma med färdiga byggsystem. Genom att följa de medföljande instruktionerna kan du enkelt installera ditt system själv. Många larmleverantörer har även sina egna hemsidor där ytterligare instruktioner kan hämtas. De säkerhetslarm som du kan installera själv är vanligtvis förprogrammerade och redo att användas när installationen har genomförts. Glöm inte att sätta upp dekalerna som medföljer, i fönstret eller på dörren. Det ger en avskräckande effekt på tjuvar.

Köp larm hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av larm som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilka larm som vi kan erbjuda.

Filtrera

20 träffar

Sortera på
Millarco
529  kr
Malmbergs
Vit
129  kr
Yoyomotion
275  kr
Malmbergs
345  kr
Malmbergs
Svart
175  kr
Malmbergs
Svart
135  kr
Millarco
999  kr
Yoyomotion
445  kr
Yoyomotion
349  kr
Yoyomotion
449  kr
Malmbergs
Vit
339  kr
Malmbergs
Vit, Sammankoppling av Zeta LED-skenor
156  kr
Yoyomotion
345  kr
GP
265  kr
Millarco
1 099  kr
Malmbergs
Svart
705  kr
Malmbergs
Vit
339  kr