Övervakningskamera

Att ha en övervakningskamera hemma kan ge en extra känsla av trygghet och säkerhet. Övervakningskameror kan användas för att upptäcka obehöriga personer, inbrott men också användas för att till exempel se vad hunden eller katten gör medan du är borta.

Övervakningskameror med smarta funktioner

Moderna övervakningskameror ansluts via internet och gör att du via din smartphone eller dator kan styra och ställa in din kamera efter dina önskemål. Många övervakningskameror har rörelsedetektering som gör att du får ett meddelande om det sker oväntade händelser. Många har även funktioner såsom tvåvägskommunikation så att du kan tala via kameran om något sker.

Kamera för övervakning som passar dina behov

En övervakningskamera kan avskräcka potentiella inkräktare, erbjuda övervakning och spela in händelser. Genom att vara medveten om integritetsaspekter och välja lämpliga kameror så kan du skapa en säkerhetslösning som passar dina individuella behov och önskemål.

Köp övervakningskamera hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av övervakningskameror som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken övervakningskamera som passar just dina behov.

Filtrera

3 träffar

Sortera på