Påse för Rollertråg 48x30 cm Rulle 25 st Work It by Millarco

ART.NR: 687163587
Påsarna kan träs över rollertråg och för inpackning av penslar och rullar
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

Påse för Rollertråg 48x30 cm Rulle 25 st Work It by Millarco

Påsarna kan träs över rollertråg och för inpackning av penslar och rullar. Du slipper rengöra tråget efter varje användning, eftersom du enkelt kan dra av påsen och slänga den. Rollertråget kan användas igen och igen. Rulle med 25 påsar. Används på: rollertråg med bredd 18 och 25 cm

Fördelar
  • Gör-det-själv-märke i hög kvalitet
  • Slipp rengöring av rollertråg
  • Alltid klar för nästa projekt
  • Lämplig för förvaring av penslar och rullarDimensioner
  • Mått: 48×30 cm


Läs mer
Varumärke Millarco

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Att måla panelen på sitt hus är ett jobb som snabbt ger ett tydligt resultat och dessutom skapar ett gott skydd för lång tid framöver. Se till att planera jobbet väl och ha rätt utrustning till hands så kommer du snart att kunna få njuta av ett vackert och hållbart resultat under lång tid. Bjud gärna in lite vänner så att ni kan hjälpas åt, det blir roligare så!
  • Att måla väggarna inomhus är ett enkelt sätt att förnya ett rum med enkla medel. Därför är det kanske inte så konstigt att det är ett av de vanligaste projekten för hemmafixaren. Som vanligt gäller det att vara noga med förarbetet och att ha rätt grejer till hands, då går jobbet som en dans. Allt du behöver för att lyckas med målningen hittar du på Byggmax såklart.
  • Att måla sin fasad av nyuppsatt panel är ett jobb som snabbt ger ett tydligt resultat och dessutom skapar ett gott skydd för lång tid framöver. Se till att planera jobbet väl och ha rätt utrustning till hands så kommer du snart att kunna få njuta av ett vackert och hållbart resultat. Bjud gärna in lite vänner att hjälpas åt och måla så blir arbetet både roligare och går fortare.
  • Det är rekommenderat att måla taket i samband med att väggarna målas om. På så vis fräschar du upp hela rummet och spar även tid genom att samla allt arbete till ett och samma tillfälle. Då börjar du helt enkelt med att måla taket först och behöver inte heller vara lika noga när du målar vägg- och takvinkeln eftersom väggen ändå ska målas efteråt. Här tjänar du även mycket tid på att måla om flera rum i taget när grejerna ändå är framme och du är igång.