Ändprofil Aluwhite

Finns i flera modeller
ART.NR: 687173968
Ändprofil till AluWhite kanalplasttak.
Läs mer
Modell:
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

Ändprofil Aluwhite

Ändprofil till AluWhite kanalplasttak. Ändprofilen är tillverkad av anodiserad aluminium, ett ytskikt som gör att profilen håller bättre och är lättare att hålla ren. Ändprofil ingår vid komplett kanalplasttak I ett komplett kanalplasttak ingår alltid ändprofiler Vid fristående uterum så behöver du köpa till extra ändprofiler och ändlock för att monteras i bakkant. I ett komplett kanalplasttak ingår alltid ändprofiler och ändlock som du monterar i framkant. Välj ändprofil 10, 16 eller 32mm efter kanalplastskivans tjocklek.

Läs mer
Varumärke Aluwhite

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Även det enklaste uterum kan förlänga både sommarkvällarna och hela utesäsongen, samt göra dig mindre beroende av vädret. Taket gör att du slipper både regn och kvällens dagg samtidigt som glaspartierna gör att du slipper blåsten, men ändå kan njuta av utsikten. Med skjutdörrar av glas så smälter innemiljön ihop med trädgården utanför och gör det lätt att öppna upp en hel vägg.
  • Har du redan en fin uteplats under tak så kan du med enkla medel förlänga både sommarkvällarna och hela utesäsongen, samt bli mindre beroende av vädret. Genom att montera skjutdörrar och kanske komplettera med en bit vägg, så kan du enkelt bygga om din nuvarande uteplats till ett uterum. Därmed ökar du nyttan med din uteplats rejält och gör dessutom att dina utemöbler kommer att hålla längre.