Friggebodar

Ska du bygga en friggebod med badrum, bastu eller kanske skapa en egen arbetshörna? Kika in hos oss, här hittar du allt du behöver så att din friggebod passar dina behov. Friggebodar från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris!


Våra friggebodar levereras som byggsats

Till skillnad från vanliga hus så behöver man inte ha något bygglov för att få bygga friggebodar. Du monterar den själv enkelt på den plats som blir bäst i trädgården. En friggebod har många användningsområden, du kan ha den som en gäststuga, förråd eller hemmakontor. För den som vill tjäna lite extra pengar kan det också vara en kul idé att hyra ut friggeboden till behövande studenter eller personer som letar ett billigt semesterboende. Vill du kunna ta med dig friggeboden eller förflytta den till en annan plats kan du bygga en friggebod på hjul. Oavsett om du tänker använda friggeboden för eget bruk eller hyra ut, så behövs den byggas och inredas rätt, och det fixar du enkelt med rätt redskap från Byggmax.


Perfekt som lekstuga, gäststuga eller förråd

Friggebodar är också populära att använda som lekstugor till barnen. Inred precis som du vill, och varför inte låta barnen vara med i det hela? Det är lätt att väcka bygglusten hos barnen om de får vara med. Få saker känns så tillfredsställande som att bygga något från grunden - och sedan njuta av att se resultatet efter all svett, tårar och målarfärgsfläckar på byxorna. Ett annat användningsområde är ju såklart att använda friggeboden som förråd för alla dina trädgårdsredskap och maskiner.


Hitta din nya friggebod hos Byggmax

Oavsett om du tänkt bygga din friggebod från grunden eller letar efter lite hjälp på traven, hittar du allt och lite till här på Byggmax.

 1. Stuga Nils 15,1kvm
  Flera olika varianter
  -10% Tom 02/08
  Stuga Nils 15,1kvm
  Ord. pris 62095   kr Du sparar 6209   kr Extrapris 55885   kr /st
 2. Stuga Ebbe 14,9kvm
  Flera olika varianter
  -10% Tom 02/08
  Stuga Ebbe 14,9kvm
  Ord. pris 64495   kr Du sparar 6449   kr Extrapris 58045   kr /st
 3. Stuga Lage 14,9kvm
  Flera olika varianter
  -10% Tom 02/08
  Stuga Lage 14,9kvm
  Ord. pris 64295   kr Du sparar 6429   kr Extrapris 57865   kr /st